Top - Garantiordning 0 - BM Maler

Garantien er i top hos Danske Malermestre

Går noget, mod forventning, galt i vores samarbejde, er du dækket godt ind. I BM Maler er vi nemlig en del af garantiordningen hos Danske Malermestre.

BM Maler yder ved hver eneste opgave en garanti for, at kvaliteten er i orden, og for at arbejdet er udført efter forskrifterne, hvad end der er tale om rådgivning eller den færdige løsning.

Vores malerfirma er medlem af Danske Malermestres Garantiordning, ligesom alle medlemmer af Danske Malermestre er omfattet af Håndværkets Ankenævn.

For kunder som dig betyder det konkret, at en sag kan bringes til Danske Malermestres Garantiordning, hvis malerarbejdet eller tapetseringen ikke lever op til det, du forventer af vores aftale.

Her bliver der udnævnt en uvildig skønsmand, som vurderer det givne arbejde. Får du som kunde medhold i sagen, er vi forpligtet til at udbedre arbejdet.

Garantiordning giver tryghed

“Efter en menneskealder i malerbranchen har BM Maler kun oplevet et lille antal klagesager. Her er garantiordningen hos Danske Malermestre kommet til sin ret. Heldigvis oplever vi kun sjældent klagesager, fordi vi løser udfordringer face to face i en god tone, der sikrer alles tilfredshed med arbejdet.”

– Mike Jensen, Malermester og Partner, BM Maler

Kontakt BM Maler 

Hvad enten du skal bygge nyt, renovere eller ”blot” have shinet væggene i stuen op, er du naturligvis velkommen til at kontakte din lokale malermester i Vejle og Juelsminde.

Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på en opgave. Priserne varierer alt efter opgavens omfang, så vi opfordrer til, at du kontakter os for at høre, hvordan vi sammen bedst kommer i mål med din maleropgave.

Ring til os på 75 69 59 00 eller skriv til bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os