Opsætning af filt og glasvæv

​Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt, er du kommet til det rette sted. Hos BM Maler har vi mere end 60 års erfaring inden for blandt andet spartling af vægge samt opsætning af filt og glasvæv på loft og væg, som vi udfører for kunder i Vejle, Juelsminde, Horsens og andre omkringliggende områder.

Vi opsætter filt i forbindelse med husrenovering og nybyggeri

Vi kører bl.a. ud til mange projekter i forbindelse med nybyggeri, men vi kører også gerne ud til kunder, der ønsker at få renoveret deres vægge i et eksisterende hus. En meget moderne løsning ved både nybyggeri og renoveringsprojekter er at opsætte filt på væggen. Til det er det meget vigtigt, at underlaget er jævnt og glat, da filten ellers ikke vil hæfte sig fast ordentligt, og du vil dermed ikke få et pænt resultat.

Er der tale om en murstensvæg, vil der være behov for at spartle den først, da den har for mange ujævnheder til, at man kan foretage en opsætning af filt direkte på væggen.

Mulighed for at opnå mange forskellige udtryk

Når vi opsætter filt og væv, er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige færdige udtryk. 

Vi kan for eksempel lave forskellige effekter, så du enten kan få et moderne betonlook, et matteret look eller en organisk overflade. Dette kan være et rigtigt godt alternativ til almindelig maling.

Vi kan også tilbyde en kalket væg, hvor vi ruller filten på, og herefter glatter vi den ud med en spartel eller en blød børste.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du dog være sikker på, at vi kommer godt rundt i alle hjørner, rundt om vinduer og lignende, så du får et pænt resultat.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opsætning af filt

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave i forbindelse med opsætning af filt eller glasvæv, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du skal bare ringe til os på telefon 75 69 59 00 eller skrive til vores e-mail bm@bmmaler.dk.

Udtalelser fra Facebook

Kontaktoplysninger

BM Maler A/S

Håndværkervej 3A, 7120 Vejle Ø

Odelsgade 17 7130 Juelsminde

Tlf.: 75 69 59 00

E-mail: bm@bmmaler.dk

CVR: 25999193

Hvorfor vælge os?

60 års erfaring i branchen

Tilbyder alt i malerarbejde

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Jylland og Fyn

Gratis, uforpligtende tilbud

Garantiordning

BM Maler A/S er medlem af Danske Malermestre.  Læs mere her

Vi støtter

feltpartner_pro_online_logo boern_logo