​Ikke hvilken som helst maler

​Malerfirmaet BM Maler A/S, er en familiedrevet virksomhed, som blev startet i 1957. I dag drives BM Maler A/S af 3. generation malermester Mike Jensen.

Vores mange års erfaring kombineret med vores dygtige svende gør, at vi kan varetage og udfører mange forskellige opgaver.

Vores fokus på trivsel og arbejdsmiljø er medvirkende til at størstedelen af vores svende har været hos os i mange år. Af samme årsag er BM Maler A/S kendt for at levere et højt professionelt malerarbejde til den rigtige pris.

BM Maler A/S er medlem af Arbejdsmiljøhuset.​

Fra vores 2 afdelinger beliggende i Vejle og Juelsminde, dækker vi det meste af Jylland og Fyn.​

Lene Møller Thisvad køber større ejerandel af BM Maler

For knap 3 år siden købte Lene Møller Thisvad sig ind i ejerkredsen af vores malerfirma. Samarbejdet har fungeret så godt, at Lene nu køber yderligere en andel af aktierne.

Lene er bare skidedygtig. Hun er udlært i vores firma og har arbejdet her siden 1995. Jeg er stolt over og glad for, at hun nu bliver en endnu større del af den daglige ledelse, fortæller hovedaktionær, malermester Mike Jensen.

Glæden er gensidig, understreger Lene Møller Thisvad:
Efter at have snuset til lederrollen i nogle år, har jeg fået mod på at have et endnu større ledelsesansvar. Jeg elsker stadig at svinge malerpenslen, men jeg synes også, at det er vildt spændende at indgå som et vigtigt led i den daglige sparring med mine kolleger og være en del af det team, der sætter kursen for BM Maler.

Udtalelser fra Facebook

Kontaktoplysninger

BM Maler A/S

Håndværkervej 3A, 7120 Vejle Ø

Odelsgade 17 7130 Juelsminde

Tlf.: 75 69 59 00

E-mail: bm@bmmaler.dk

CVR: 25999193

Hvorfor vælge os?

60 års erfaring i branchen

Tilbyder alt i malerarbejde

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Jylland og Fyn

Gratis, uforpligtende tilbud

Garantiordning

BM Maler A/S er medlem af Danske Malermestre.  Læs mere her

Vi støtter

feltpartner_pro_online_logo boern_logo