Epoxy

Epoxy - slidstærke overflader fra BM Maler A/S

Epoxy-maling er populært og afholdt på grund af dets uovertrufne slidstyrke og skridsikkerhed. Vådrumsflader og trapper er eksempler på, hvor epoxy virkelig kommer til sin ret. Både i det private, hvor trapper og vådrum skal klargøres og indenfor erhverv og industri, hvor et skridsikkert underlag kan være essentielt for sikkerheden i arbejdsmiljøet, er denne maling værdsat og flittigt anvendt.

Det kræver kompetence og viden at påføre denne maling for at opnå de bedste resultater og dermed få mest muligt ud af sin maling -og det kan kræve en fagmand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig professionelt malerarbejde - til priser der ikke skræmmer livet af nogen! Alle vore malere er specialiserede og absolut klædt på til enhver opgave inden for denne genre -og er stolte af at levere perfekte resultater. Vi tager os gerne tid til en snak med dig, om hvordan vi løser din opgave på bedste vis.

Hedensted, Horsens, Juelsminde, Vejle - BM Maler A/S dækker med garanti!

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på epoxy-maling. Du er garanteret et tilfredsstillende resultat, når du vælger epoxy-malerarbejde fra Barrit Malerforretning A/S.

Udtalelser fra Facebook

Kontaktoplysninger

BM Maler A/S

Håndværkervej 3A, 7120 Vejle Ø

Odelsgade 17 7130 Juelsminde

Tlf.: 75 69 59 00

E-mail: bm@bmmaler.dk

CVR: 25999193

Hvorfor vælge os?

60 års erfaring i branchen

Tilbyder alt i malerarbejde

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Jylland og Fyn

Gratis, uforpligtende tilbud

Garantiordning

BM Maler A/S er medlem af Danske Malermestre.  Læs mere her

Vi støtter

feltpartner_pro_online_logo boern_logo