Epoxy

Epoxy – slidstærke overflader fra BM Maler A/S
Epoxy-maling er populært og afholdt på grund af dets uovertrufne slidstyrke og skridsikkerhed. Vådrumsflader og trapper er eksempler på, hvor epoxy virkelig kommer til sin ret. Både i det private, hvor trapper og vådrum skal klargøres og indenfor erhverv og industri, hvor et skridsikkert underlag kan være essentielt for sikkerheden i arbejdsmiljøet, er denne maling værdsat og flittigt anvendt.

Det kræver kompetence og viden at påføre denne maling for at opnå de bedste resultater og dermed få mest muligt ud af sin maling -og det kan kræve en fagmand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig professionelt malerarbejde – til priser der ikke skræmmer livet af nogen! Alle vore malere er specialiserede og absolut klædt på til enhver opgave inden for denne genre -og er stolte af at levere perfekte resultater. Vi tager os gerne tid til en snak med dig, om hvordan vi løser din opgave på bedste vis.

 

Hedensted, Horsens, Juelsminde, Vejle – BM Maler A/S dækker med garanti!

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på epoxy-maling. Du er garanteret et tilfredsstillende resultat, når du vælger epoxy-malerarbejde fra Barrit Malerforretning A/S.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os