Nybyggeri - søger du hjælp?

Hos BM Maler er vi eksperter i nybyggeri. Uanset om nybyggeriet er et større eller mindre projekt, løser vi professionelt opgaven.

Af de projekter, vi har udført, kan blandt andet nævnes Light House på Århus Havn, DNU Skejby, Campus Vejle og Danlind i Hammel. Derudover udfører vi malerarbejde i nybyggede kvalitetshuse for blandt andet Lasse Larsen.

For os er ingen arbejdsopgaver hverken for små eller store. Vi råder over en stor erfaring og ekspertise med både mindre- og større- samt simple- og mere komplicerede opgaver. Derfor er der meget stor sandsynlighed for, at vi også kan hjælpe dig med den arbejdsopgave, du står med.

Malerarbejde af højeste kvalitet

Hos BM Maler udfører vi altid vores arbejde i den højeste kvalitet. Vi har en stor erfaring og viden inden for nybyggeri og erhvervsbygninger i hele Danmark. Gennem effektivitet, fleksibilitet, koordinering samt dygtige, faglærte medarbejdere og kvalitetsprodukter, sikrer vi den bedste løsning til dig.

Vi har kapaciteten til at udføre større opgaver som en delentreprise. Vi har alle de nyeste maskiner så som sprøjtespartel-maskiner, sax-lifte, og airless sprøjte-anlæg, så vi altid er i stand til at udføre det rigtige arbejde til dit nybyggeri projekt. Det er altid en æressag for os at udføre et flot stykke malerarbejde af høj kvalitet.

Giv os et kald

Søger du professionel hjælp til dit byggeprojekt? Så kontakt BM Maler i dag. Befinder du dig i Vejle, Horsens, Hedensted, Juelsminde eller et andet sted i Jylland eller på Fyn, er vi den rigtige samarbejdspartner inden for nybyggeri.

Udtalelser fra Facebook

Kontaktoplysninger

BM Maler A/S

Håndværkervej 3A, 7120 Vejle Ø

Odelsgade 17 7130 Juelsminde

Tlf.: 75 69 59 00

E-mail: bm@bmmaler.dk

CVR: 25999193

Hvorfor vælge os?

60 års erfaring i branchen

Tilbyder alt i malerarbejde

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele Jylland og Fyn

Gratis, uforpligtende tilbud

Garantiordning

BM Maler A/S er medlem af Danske Malermestre.  Læs mere her

Vi støtter

feltpartner_pro_online_logo boern_logo