Nybyggeri – søger du hjælp?

Hos BM Maler er vi eksperter i nybyggeri. Uanset om nybyggeriet er et større eller mindre projekt, løser vi professionelt opgaven.

Af de projekter, vi har udført, kan blandt andet nævnes Light House på Århus Havn, DNU Skejby, Campus Vejle og Danlind i Hammel. Derudover udfører vi malerarbejde i nybyggede kvalitetshuse for blandt andet Lasse Larsen.

For os er ingen arbejdsopgaver hverken for små eller store. Vi råder over en stor erfaring og ekspertise med både mindre- og større- samt simple- og mere komplicerede opgaver. Derfor er der meget stor sandsynlighed for, at vi også kan hjælpe dig med den arbejdsopgave, du står med.

 

Malerarbejde af højeste kvalitet

Hos BM Maler udfører vi altid vores arbejde i den højeste kvalitet. Vi har en stor erfaring og viden inden for nybyggeri og erhvervsbygninger i hele Danmark. Gennem effektivitet, fleksibilitet, koordinering samt dygtige, faglærte medarbejdere og kvalitetsprodukter, sikrer vi den bedste løsning til dig.

Vi har kapaciteten til at udføre større opgaver som en delentreprise. Vi har alle de nyeste maskiner så som sprøjtespartel-maskiner, sax-lifte, og airless sprøjte-anlæg, så vi altid er i stand til at udføre det rigtige arbejde til dit nybyggeri projekt. Det er altid en æressag for os at udføre et flot stykke malerarbejde af høj kvalitet.

 

Giv os et kald

Søger du professionel hjælp til dit byggeprojekt? Så kontakt BM Maler i dag. Befinder du dig i Vejle, Horsens, Hedensted, Juelsminde eller et andet sted i Jylland eller på Fyn, er vi den rigtige samarbejdspartner inden for nybyggeri.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os