Facaderenovering giver din bolig et nyt look​

Efter afrensning og filtsning af mange tusinde kvadratmeter facade, er facaderenovering blevet en af vores kæpheste.

Huset eller ejendommens facade er, måske mere end nogensinde før, blevet et slags visitkort for beboerne. Samtidig tilbydes der mange forskellige løsningsmodeller med kvalitets-differentieringer, der ikke altid er lige åbenlyse.

 

Det er vigtigt at komme rigtigt fra start

Møderne mellem entreprenør og bygherre/beboere prioriterer vi derfor højt.

​Valg af materialer og kvalitet, samt konsekvensen af disse valg, skal diskuteres grundigt. Herunder forventet holdbarhed og vedligeholdelseskrav efter facaderenovering.

Skal facaden have sin oprindelige struktur og farve, eller skal der nytænkes? Når det drejer sig om facaderenovering er behovet for dialog stort, og dialogen er absolut nødvendig for et tilfredsstillende resultat.​

BM Maler har afdelinger i både Vejle og Juelsminde, og vi udfører blandt andet facadeafrensning og filtsning for kunder i Juelsminde, Horsens og resten af Jylland samt Fyn.

 

Kontakt os og få et tilbud på facaderenovering

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for facaderensning, filtsning eller renovering af facade, eller ønsker du at høre om vores priser, hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 69 59 00, men du kan også skrive til e-mail bm@bmmaler.dk.​​

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os