​Maling af vægge udført af erfarent firma

​Maling af vægge udført af erfarent firma

​Har du en maleropgave, som du mangler hjælp til? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos BM Maler tilbyder vi professionel maling af vægge lige efter dine ønsker og behov. Vi er et kompetent malerfirma med mange års erfaring i branchen, hvorfor vi er i stand til at løse enhver opgave.

Vi servicerer primært kunder fra Vejle, Juelsminde og Horsens, men kommer også gerne uden for disse områder.

 

Et malerfirma med tre generationers erfaring

Hvis du står over for en opgave, som indebærer maling af vægge, så kan du med fordel få professionel hjælp hos os. Vi garanterer nemlig, at du får det helt optimale resultat, både æstetisk og kvalitetsmæssigt. Vi tager imod både simple og komplicerede opgaver, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os for hjælp.

Du kan være helt tryg, når du vælger vores maler som din næste samarbejdspartner. Vores firma har nemlig eksisteret siden 1957, og derfor har vi mere end 60 års erfaring inden for faget. Med tiden har vi varetaget et hav af forskellige maleropgaver for tilfredse kunder. I dag drives virksomheden af 3. generation, malermester Mike Jensen, som stolt viderebringer firmaets traditioner og høje faglighed.

 

Mulighederne for maling af vægge er utallige

Maling er med til at skabe stemning i ethvert rum. Men det kan være en udfordring at finde den rigtige farvesammensætning og det rette farvevalg. De kulørte farver kan virke afskrækkende, og derfor vælger mange mere trygge og neutrale farver. Dog går de derved glip af mange flotte og spændende farvemuligheder.

De mange muligheder indenfor maling kan skabe forvirring og tit være uoverskueligt. Hos BM MALER har vi erfaringen og ekspertisen til at rådgive om netop din maleropgave.

Vi har altid en masse inspiration og gode råd i ærmet, som vi gerne deler med vores kunder. Få tips og ideer til valg af både indvendige og udvendige farver ved at kontakte os, eller lad dig inspirere her på siden.

 

Kvalitetsbevidste og professionelle malere

Uanset hvilken løsning du vælger, så gør vi altid vores bedste for at imødekomme den enkelte kundes individuelle behov. Dette sikrer vi bl.a. ved altid at have en tæt dialog med kunden, hvor vi taler om ønsker og forventninger til resultatet. Du kan med andre ord trygt lade os udføre maling af vægge hos dig, lige meget hvad dine drømme er.​

Vores firma er drevet af kvalitetsbevidste og professionelle malere, som står klar til at varetage enhver opgave for dig. Vi er alle dygtige og har en mangeårig erfaring inden for branchen. Derudover er vi imødekommende og pålidelige, hvilket betyder, at du kan regne med, at vi altid overholder alle aftaler. Dette gælder både i forhold til tidsplanen, men også i forhold til det budget, som du har givet os.

 

Vi tilbyder professionel maling af vægge

Vi garanterer dig flotte, nymalede vægge af høj kvalitet, hver gang du samarbejder med os. Vi anvender nemlig udelukkende produkter fra anerkendte mærker, og vi er desuden medlem af Arbejdsmiljøhuset. Dette er din sikkerhed for veludførte løsninger ved enhver opgave.​

Hos os er kvaliteten altid høj på det arbejde, som vi udfører. Dette gælder, uanset om vi skal udføre maling af vægge indendørs eller på dine pudsede vægge udendørs.

 

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for maling af vægge, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar til at løse opgaver for vores kunder – ligesom vi gerne udarbejder prisen på din opgave, før vi går i gang.

Du kan kontakte os på telefon: 75 69 59 00 eller på mail: bm@bmmaler.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os