​Professionel maler i Vejle

Står du og mangler en maler i Vejle? Så er BM Maler dit malerfirma i Vejle som hjælper med alle former for malerarbejde i Vejle og omegn. Vi har udført malerarbejde i over 60 år, og alle vores malermestre har mange års erfaring indenfor malerbranchen. Du er derfor sikret, at vores malerarbejde er i højeste kvalitet, når du vælger os til at udføre malerarbejde.
Vi udfører malerarbejde indenfor og udendørs for både private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører samt den offentlige sektor. Så uanset maler opgavens størrelse står vores malermester i Vejle klar til at rykke ud til dig.

Malerarbejde i Vejle

Vi udfører alle former for malerarbejde i Vejle.
Nedenfor kan du se et lille udsnit af vores arbejdsområder:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling ved fraflytning

Vi udfører meget mere end det ovennævnte. Så har du brug for at få udført malerarbejde i Vejle, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Erfaren maler i Vejle med +60 års erfaring

Med mere end 60 års erfaring som maler lyver malerarbejdet ikke. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med dit malerprojekt, hvor vi vil opfylde alle dine ønsker og behov. Vi vil derfor altid sikre os, at du er fuldt ud tilfreds med vores udførte malerarbejde. Vi har desuden alle de nødvendige og nyeste maskiner såsom sprøjtespartel-maskine, så vi eksempelvis kan udføre sprøjtemalingarbejde i højeste kvalitet.

Prisen på en maler i Vejle

Vi går ikke ud fra nogle standardpriser, da vi mener, at alle kunders ønsker kan være forskellige. Vi vil derfor altid give den bedst mulige pris til lige netop din maleropgave. Vi står altid klar til en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine ønsker og behov.

Ønsker du at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit malerarbejde i Vejle? Så kan BM Maler kontaktes på 75 69 59 00 eller bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os