Spartling af vægge udføres af professionelle​

Hos BM Maler har vi mere end 60 års erfaring med spartling af vægge. Fuldspartling er noget, rigtig mange selv kaster sig ud i, men det er rigtigt svært at få en jævn overflade og et pænt resultat. Derfor kan det være en rigtig god ide at lade en professionel stå for spartelarbejdet samt den efterfølgende maling.

Vi har afdelinger i både Juelsminde og Vejle, og vi kører blandt andet ud til kunder i Horsens, Juelsminde og resten af Jylland samt Fyn – både til private og erhvervskunder.

 

Der er mange gode grunde til at få lavet fuldspartling af vægge

Uanset om du gerne vil have helt glatte vægge, der skal males, eller om de skal beklædes med filt, kan det godt betale sig af fuldspartle dem først.​

Spartling af vægge er en af de sværere teknikker, der kræver meget øvelse og tålmodighed.

Vi tilbyder både spartling af badeværelse eller andre vådrum, så du er sikret den bedste kvalitet i de udsatte rum i boligen.

Hvis du gerne vil have en flot væg, er det ikke nok at male den. Først skal den spartles helt perfekt, så du kan få et flot resultat. Derefter kan vi evt. sætte glasvæv op, så overfladen får det helt rigtige udseende. Vi udfører altid arbejde i top kvalitet.

Vi tilbyder også det populære indfarvede spartel fra Beck & Jørgensen og KABE Copenhagen, som giver et råt og eksklusivt look.

 

Kontakt os og hør mere om spartling af vægge

Lad os klare besværet med spartling af vægge. Kontakt os på telefon 75 69 59 00 eller e-mail bm@bmmaler.dk og få en pris på din spartelopgave i dag.​

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os