Top - Erhverv 1 - BM Maler

Er du på jagt efter en professionel erhvervsmaler? 

I BM Maler har vi i knap 70 år svunget malerpenslerne i alt fra nybyggeri til renoveringsprojekter og løbende service- og vedligeholdelsesopgaver.

Når du vælger BM Maler, får du et samarbejde med et professionelt malerfirma, der har den nødvendige erfaring til at styre større malerentrepriser i mål til aftalt tid. 

Med andre ord garanterer vi rettidig kommunikation, overholdelse af tidsplaner og et godt samarbejde med de andre håndværksfag på både pladsen og i byggeledelsen.

Vi samarbejder typisk med:

  • Totalentreprenører
  • Virksomheder
  • Arkitekter
  • Private udlejningsejendomme
  • Boligforeninger
  • Kommuner

Trygt samarbejde om malerentreprisen

“I BM Maler har vi erfaringen og kapaciteten til at løfte malerentreprisen på både mindre og større byggeprojekter. Vores samarbejdspartnere og kunder vælger os typisk, fordi vi leverer kvalitetsarbejde med høj finish, og fordi vi er dygtige til at indgå i et konstruktivt samarbejde og komme i mål til aftalt tid.”

– Mike Jensen, Malermester og Partner, BM Maler

Erfaringen kan mærkes

Siden BM Maler blevet stiftet i 1957, har et godt, trygt og langvarigt samarbejde med blandt andre totalentreprenører, virksomheder, private udlejningsejendomme og boligforeninger været en del af vores DNA. 

Vores mangeårige erfaring, vores valg af kvalitetsprodukter og vores kvalitetsbevidste og professionelle malersvende gør BM Maler til et trygt valg, når du skal have løst dine maleropgaver inden for erhverv.

 

Glimt af vores arbejde

Kontakt BM Maler 

I BM Maler har vi kapacitet til at udføre større opgaver som for eksempel en malerentreprise, ligesom vi gerne byder ind på renoveringsprojekter og løbende service- og vedligeholdelsesopgaver. Vi arbejder med de nyeste maskiner på markedet som sakslifte, airless sprøjteanlæg og sprøjtespartelmaskine.

Søger du en professionel erhvervsmaler? Kontakt os på telefon 75 69 59 00 eller e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os