Top - Erhvervs og nybygning 0 - BM Maler

Kom i mål med dit erhvervs- og nybyggeri

I BM Maler er vi eksperter i malerarbejdet i erhvervs- og nybyggeri. Med knap 70 års arbejde inden for malerfaget har vi den fornødne erfaring til at løfte opgaven professionelt, uanset om det er et større eller mindre projekt.

Vores malere har stor erfaring i erhvervsbyggeri, og vi har stor viden og de nødvendige maskiner til at løse malerarbejdet effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder effektivt, er fleksible, og med ansvarsbevidste, faglærte medarbejdere sikrer vi den bedste løsning til dig.

Kvaliteten og kunderne kommer altid først

“For os er ingen arbejdsopgave for lille eller for stor, når det handler om erhvervs- og nybyggeri. Vi arbejder effektivt og grundigt, uagtet om opgaven er simpel eller kompliceret. Vi leverer altid bundsolid kvalitet og til den aftalte deadline. For os kommer kundens tilfredshed nemlig altid først.”

– Lene Møller Thisvad, Maler og Partner, BM Maler

Referenceprojekter

Vi har med stolthed hjulpet såvel mindre som større byggeprojekter i mål inden for malerarbejdet.

Vi kan eksempelvis nævne:

  • Light House på Aarhus Havn
  • DNU Skejby
  • Campus Vejle
  • Danlind i Hammel
  • … og mange flere

 

Glimt af vores arbejde

 

Kontakt BM Maler 

I BM Maler har vi kapacitet til at udføre større opgaver som for eksempel en delentreprise inden for erhvervs- og nybyggeri. Vi arbejder med de nyeste maskiner på markedet som sakslifte, airless sprøjteanlæg og sprøjtespartelmaskine.

Søger du professionelle håndværkere til dit byggeprojekt, så kontakt os til en snak om dine muligheder inden for erhvervs- og nybyggeri. Kontakt vores malere i Vejle eller malere i Juelsminde på telefon 75 69 59 00 eller e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os