Forside Billede 3 - BM Maler

Professionel maler som kører ud i hele Billund

Søger du en maler i Billund til at udføre et malerprojekt? Så står vi hos BM Maler klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle typer maleropgave – store som små – for private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører og den offentlige sektor.

BM Maler har knap 70 års erfaring med både store som små maleropgaver i Billund og omegn. Vi rådgiver dig til den bedste løsning samt udfører et professionelt malerarbejde i højeste kvalitet. Du kan derfor føle dig tryg på et godt stykke malerarbejde, når du vælger BM Maler nær Billund.

Vi har alle de nødvendige maskiner og værktøjer til at kunne udføre et professionelt stykke malerarbejde. Med erfarne malere og professionelt udstyr sikres du et resultat i høj kvalitet, når du vælger os til at udføre dit malerprojekt.

Malerarbejde i Billund

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Glimt af vores arbejde

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du søger en maler i Billund. Vores maler rådgiver altid til den bedste løsning til dit malerprojekt.

Hos BM Maler nær Billund får du altid et skræddersyet tilbud, som passer til din maleropgave. Vi mener ikke, at standardpriser er vejen frem, da vi ved, at alle vores kunder har forskellige ønsker og behov. Du kan derfor altid være sikker på malerarbejde i høj kvalitet og til en god pris, når du vælger os.

Kontakt erfarent malerfirma nær Billund

Søger du en erfaren maler i Billund? Kontakt malerfirma BM Maler nær Billund på telefonnummer 75 69 59 00 eller på e-mail bm@bmmaler.dk. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og rådgive om den bedst mulige løsning til dit malerprojekt.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os