Top - Maler i Bredballe 0 - BM Maler

Professionel maler nær Bredballe

Står du og mangler en maler i Bredballe? Så står BM Maler klar til at rykke ud til dig. Vi hjælper med alle størrelser og typer malerarbejde. Skal du have malet, spartlet eller noget helt tredje, så rykker vores erfarne maler med glæde ud og hjælper dig.

Hos BM Maler har vi alle de nyeste og nødvendige maskiner samt værktøjer til at kunne udføre professionelt malerarbejde. Vi kan derfor udføre alle former for maleropgaver – store som små. Det betyder, at du får et professionelt resultat, når du vælger os til at udføre dit malerprojekt.

Med knap 70 års erfaring i malerfaget har vi den nødvendige viden til både at kunne rådgive dig til den bedste løsning samt udføre professionelt malerarbejde i højeste kvalitet. Du kan derfor føle dig tryg på et godt stykke malerarbejde, når vores maler kommer ud til dig.

Malerarbejde i Bredballe

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Glimt af vores arbejde

Maler kører ud i hele Bredballe

Vi udfører malerarbejde for både private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører og den offentlige sektor i Bredballe. Vi kører ud i hele Bredballe til både små og støre maleropgaver. Derudover udfører vi malerarbejde både indenfor og udendørs, så uanset størrelsen på dit malerprojekt står vi klar til at hjælpe dig.

Vi bestræber os altid på at give det bedste resultat til den bedst mulige pris. Du finder derfor ikke nogen standardpriser hos BM Maler, da vi giver den bedste pris efter hver enkelt kundes ønske. Det mener vi giver den bedste pris, det bedste resultat og et stykke malerarbejde, der bliver præcis, som du har drømt om.

Kontakt erfaren maler nær Bredballe

Ønsker du at høre om, hvordan BM Maler kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål? Så kontakt vores maler i Bredballe til en uforpligtende snak omkring dit malerprojekt. Vi kan kontaktes telefonisk på 75 69 59 00 eller på e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os