Top - Maler i Hedensted 0 - BM Maler

Maler Hedensted med 70 års erfaring

Søger du en maler i Hedensted eller omegn, og ønsker du et professionelt malerarbejde i høj kvalitet? Så kontakt BM Maler, som er et malerfirma nær Hedensted med knap 70 års erfaring inden for malerbranchen.

Hos BM Maler har vi alt det nødvendige og nyeste udstyr til at kunne udføre malerarbejde i højeste kvalitet. Udover professionelt værktøj har vi også over en solid erfaring, som betyder, at du kan forvente malerarbejde udført af en erfaren malermester. Når du vælger BM Maler, sikres du et professionelt resultat hver gang.

Malerarbejde nær Hedensted

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Du skal ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du søger en maler Hedensted. Vi rådgiver gerne til den bedste løsning, så resultatet bliver præcis, som du drømmer om.

Ring: 75 69 59 00

 

Glimt af vores arbejde

Malerfirma til private og erhverv

BM Maler kører ud i hele Hedensted til private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører samt den offentlige sektor. Vi kan derfor hjælpe med alle typer og størrelser af malerprojekter, hvor vores malermester altid rådgiver om den bedst mulige løsning.

Hos BM Maler får du altid et skræddersyet tilbud som passer til din maleropgave. Vi mener ikke, at standardpriser er vejen frem, da vi ved, at alle vores kunder har forskellige ønsker og behov. Du kan derfor altid være sikker på malerarbejde i høj kvalitet og til en god pris, når du vælger os.

Kontakt erfaren maler Hedensted

Kontakt vores malermester som kører ud i hele Hedensted. Vores malermestre står altid klar til at rådgive dig og besvare spørgsmål, inden malerarbejdet påbegyndes, så du får det bedst mulige slutresultat. BM Maler kan kontaktes på telefonnummer 75 69 59 00 eller på e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os