Top - Maler i Horsens 0 - BM Maler

Erfarent malerfirma med maler Horsens

Mangler du en professionel maler i Horsens til dit næste malerprojekt? Så er BM Maler klar til at hjælpe dig til at udføre et professionelt malerresultat. Vi udfører malerarbejde både indendørs som udendørs, og uanset størrelsen på dit malerprojekt står vi klar til at hjælpe dig.

Med knap 70 års erfaring har vi både den rette viden samt de nyeste og rette maskiner til at udføre alle former for maleropgaver. Det betyder, at du får et professionelt resultat hver gang, du vælger os til at udføre dit malerprojekt.

Malerfirma til private og erhverv

Vores malermester kører ud i hele Horsens til både private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører og den offentlige sektor. Vi kan derfor hjælpe med alle typer og størrelser af malerprojekter, hvor vores malermester altid rådgiver om den bedst mulige løsning.

Når du vælger BM Maler, får du et skræddersyet tilbud til lige netop dit malerprojekt, så du sikres den bedst mulige pris. Vi har ingen standardpriser, da vi ved, at alle vores kunder kan have forskellige ønsker og behov. Du kan derfor altid være sikker på malerarbejde i høj kvalitet og til en god pris hos BM Maler.

Ring: 75 69 59 00

 

Glimt af vores arbejde

Malerarbejde af malerfirma Horsens

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Udover ovenstående udfører vi også mange andre maleropgaver. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til BM Maler, hvis du søger en erfaren malermester i Horsens.

Kontakt dit malerfirma for maler Horsens

Ønsker du at høre om, hvordan BM Maler kan hjælpe dig, eller har du spørgsmål? Vi rådgiver altid til den bedste løsning. Kontakt BM Maler nær Horsens på telefonnummer 75 69 59 00 eller skriftligt til e-mailadresse bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os