Top - Maler i Juelsminde 0 - BM Maler

​Maling af vægge udført af erfarent firma

​Maler i Juelsminde med 70 års erfaring

BM Maler står klar til at rykke ud til dig, hvis du står og mangler en maler i Juelsminde. Vi har udført malerarbejde i Juelsminde og omegn i knap 70 år. Du kan derfor føle dig sikker på et godt stykke malerarbejde, når vores maler kommer ud til dig.

Vi har alle de nødvendige maskiner til at kunne udføre alle former for malerarbejde. Vores malermester udfører desuden også spartling af væg samt fuldspartling af vægge i Juelsminde. Så uanset hvilken form for maleropgave du ønsker ordnet, står vi klar til at rykke ud til dig.

Malerarbejde i Juelsminde

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Malerfirma i Juelsminde til private og erhverv

Vores malermester udfører malerarbejde for private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører og den offentlige sektor i hele Juelsminde. Derudover udfører vi malerarbejde både indenfor og udendørs, så uanset størrelsen på dit malerprojekt står vores malermestre klar til at hjælpe dig.

Vi går ikke ud fra nogle standardpriser, fordi vi ved, at alle kan have forskellige behov og ønsker. Vi ønsker derfor kun at kunne give det bedst mulige resultat til den bedst mulige pris. Det betyder, at vi gør alt i vores magt, så du får udført lige netop det malerarbejde, som du har ønsket.

Ring: 75 69 59 00

 

Glimt af vores arbejde

Malermester rykker ud i hele Juelsminde

Vores malermester i Juelsminde rykker ud til dig uanset størrelsen på dit malerprojekt. Vi står altid klar til en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine ønsker og behov. Vi sender altid et tilbud efter endt samtale, så du har et klart billede på, hvad projektet vil koste. Når du vælger BM Maler, undgår du uforudsete udgifter. Vi holder os nemlig altid til det aftalte tilbud.

Kontakt maler i Juelsminde

Kontakt vores malermester i Juelsminde. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. BM Maler kan kontaktes på telefonnummer 75 69 59 00 eller på e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os