Top - Maler i Østjylland 0 - BM Maler

Maler med 70 års erfaring i Østjylland

Mangler du en maler i Østjylland til at udføre malerarbejde? Så er BM Maler dit professionelle malerfirma i Østjylland. Vi har udført malerarbejde i knap 70 år for private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører samt den offentlige sektor.

Vi har alle de nødvendige maskiner og værktøjer til at kunne udføre et professionelt stykke malerarbejde. Skal du derfor have malet, spartlet eller noget helt tredje, så rykker vores erfarne maler med glæde ud og hjælper dig.

Med solid erfaring med både store som små maleropgaver i Østjylland sikrer vi dig et slutresultat med en høj standard. Vi rådgiver dig til den bedste løsning og udfører professionelt malerarbejde i den bedste kvalitet. Du er derfor sikret, at vores malerarbejde er i højeste kvalitet, når du vælger os til at udfører et malerprojekt.

Ring: 75 69 59 00

 

Malerarbejde i Østjylland

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Glimt af vores arbejde

Professionel maler i Østjylland

BM Maler er et professionelt malerfirma i Østjylland, som udfører alle former for malerarbejde. Når du vælger BM Maler i Østjylland, får du altid det bedste tilbud, som passer til lige netop din maleropgave.

Vi mener ikke, at standardpriser er vejen frem, da vi ved, at alle vores kunder har forskellige ønsker og behov. Du kan derfor altid være sikker på malerarbejde i høj kvalitet og til en god pris, når du vælger os.

Du skal ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du søger en malermester i Midtjylland. Vi rådgiver altid til den bedste løsning, så resultatet på malerprojektet bliver præcis, som du drømmer om.

Kontakt malerfirma i Østjylland

Kontakt BM Maler hvis du søger en professionel maler i Østjylland. Vores malermestre står altid klar til at rådgive dig og besvare spørgsmål inden malerarbejdet påbegyndes, så du får det bedst mulige slutresultat. BM Maler kan kontaktes på telefonnummer 75 69 59 00 eller på e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os