Top - Maler i Vejle 0 - BM Maler

​Professionelt malerarbejde Vejle

Står du og mangler en professionel til malerarbejde i Vejle? Så er BM Maler dit malerfirma i Vejle som hjælper med alle former for malerarbejde i Vejle og omegn. Vi har udført malerarbejde i knap 70 år, og alle vores malermestre har mange års erfaring indenfor malerbranchen. Du er derfor sikret, at vores malerarbejde er i højeste kvalitet, når du vælger os til at udføre malerarbejde.

Vi udfører malerarbejde indenfor og udendørs for både private, erhverv, boligselskaber, boligejere, entreprenører samt den offentlige sektor. Så uanset maler opgavens størrelse står vores malermester i Vejle klar til at rykke ud til dig.

Malerarbejde i Vejle

BM Maler udfører alle typer malerarbejde uanset størrelse såsom:

  • Fuldspartling
  • Fuldspartling af vægge
  • Spartling af væg
  • Maling af gipsloft
  • Maling af vægge
  • Maling ved fraflytning
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Ring: 75 69 59 00

 

Vi udfører meget mere end det ovennævnte. Så har du brug for at få udført malerarbejde i Vejle, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Glimt af vores arbejde

Erfaren maler i Vejle med 70 års erfaring

Med knap 70 års erfaring som maler lyver malerarbejdet ikke. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med dit malerprojekt, hvor vi vil opfylde alle dine ønsker og behov. Vi vil derfor altid sikre os, at du er fuldt ud tilfreds med vores udførte malerarbejde. Vi har desuden alle de nødvendige og nyeste maskiner såsom sprøjtespartel-maskine, så vi eksempelvis kan udføre sprøjtemalingarbejde i højeste kvalitet.

Prisen på en maler i Vejle

Vi går ikke ud fra nogle standardpriser, da vi mener, at alle kunders ønsker kan være forskellige. Vi vil derfor altid give den bedst mulige pris til lige netop din maleropgave. Vi står altid klar til en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine ønsker og behov.

Ønsker du at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit malerarbejde i Vejle? Så kan BM Maler kontaktes på 75 69 59 00 eller bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os