Top - Private 3 - BM Maler

Private

Leder du efter et malerfirma, der hylder håndværket og værner om den gode ”gammeldags” kvalitet? I BM Maler hjælper vi private boligejere som dig i mål med malerarbejdet både inde og ude.

Går du op i kvalitet? Vil du gerne have en høj finish? Betyder arbejdsmiljøet noget for dit valg af malerfirma? Kan du nikke ja, er BM Maler et solidt valg. Med knap 70 års erfaring inden for malerfaget har vi den nødvendige know how til at sikre en høj kvalitet og sublim finish af vores arbejde.

Samtidigt har vi et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejdernes trivsel er i fokus. Vi arbejder aldrig på akkord, for vores talentfulde lærlinge og dygtige malersvende skal have tid til at levere et ordentligt stykke arbejde, du som kunde bliver glad for.

For dig der går op i kvalitet og ordentlige arbejdsforhold

“Private boligejere vælger os, fordi vi kan vores håndværk til fingerspidserne. Kvaliteten sidder lige i skabet. Hver gang. Vi bekymrer os om den sidste finish, fordi vi arbejder i folks private hjem. Det har vi stor respekt for. Samtidigt kan vi mærke, at det betyder noget for vores kunder, at vi har ordentlige arbejdsforhold og et sundt arbejdsmiljø.”

– Mike Jensen, Malermester og Partner, BM Maler

Håndværkerfradrag maler

Håndværkerfradraget blev afskaffet pr. 1. april 2022. Det betyder, at du desværre ikke længere kan få håndværkerfradrag på malerarbejde.

I BM Maler byder vi naturligvis stadig gerne ind på din maleropgave. Håndværkerfradrag eller ej så tilbyder vi malerarbejde til en pris, hvor de fleste kan være med. Læg hertil at du får en uovertruffen kvalitet, der holder længe, ligesom du også slipper for bøvlet og lange, trætte arme.

Professionelt malerarbejde

Fra vores afdelinger i Vejle og Juelsminde hjælper vi kunder som dig med alle typer af maleropgaver i private boliger. Måske har du brug for at få shinet væggene op? Måske har du gang i et renoveringsprojekt? Måske har du brug for spartling? Eller måske vil du i mål med det udvendige malerarbejde og forlænge levetiden på dit træværk?

I BM Maler har vi kapaciteten og kompetencerne til at levere håndværk af højeste kvalitet, hvad enten du har brug for malerarbejde i forbindelse med vedligeholdelse, renovering eller nybyg.

 

Glimt af vores arbejde

Hos BM Maler tilbyder vi al slags malerarbejde

  • Udvendigt malerarbejde
  • Maling af vægge
  • Spartling af vægge
  • Opsætning af filt
  • Opsætning af tapet
  • Epoxymaling
  • Erhvervs- og nybyggeri
  • Vedligeholdelsesarbejde

 

Kontakt BM Maler 

Giv os et kald og hør mere om mulighederne. Kontakt os på telefon 75 69 59 00 eller e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os