Top - Vedligeholdelsesarbejde 0 - BM Maler

70 års erfaring i vedligeholdelse

Siden BM Maler blevet stiftet som virksomhed i 1957, har vedligeholdelsesarbejde været en del af vores DNA. Vi har alle dage leveret et flot og skånsomt stykke arbejde i folks private hjem og i blandt andet boligforeninger, på skoler, kontorer og i industribygninger.

Vores mangeårige erfaring, vores valg af kvalitetsprodukter og vores kvalitetsbevidste og professionelle malersvende gør BM Maler til et trygt valg, når du har vedligeholdelsesopgaver inden for malerfaget.

Lad os forlænge levetiden

“Det er en tillidssag, når folk lukker os ind i deres hjem eller bygninger for at lave et stykke arbejde. Derfor arbejder vi med største professionalisme, når vi laver vedligeholdelsesarbejde og forlænger levetiden på eksempelvis facaden, trævinduerne, udhænget eller gavlen.”

– Morten Erbo Flø, Maler og Parter, BM Maler

Vinduer og træværk skal vedligeholdes

Du ved sikkert godt, at vedligeholdte trævinduer holder i flere år. Særligt på solsiden er det vigtigt at holde øje med, om dine vinduer trænger til en gang frisk maling, der holder fugten ude. Få god rådgivning og en pris på maling af dine vinduer hos BM Maler. 

Fuger og revner i nye og ældre boliger

Er du træt af at kigge på revner og sætningsskader, står vi klar med fugemassen og malerpenslen. Vi tør godt love, at finishen af fugearbejdet sidder lige i skabet. Vi hjælper også gerne dig, der ejer en ældre bolig og vil give dit hjem nyt liv ved at få shinet for eksempel vægge, fodlister, karme, udhæng og gavlene op.

Store og mindre vedligeholdelsesopgaver 

I BM Maler har vi arbejdet inden for malerfaget i så mange år, at vi næsten med garanti kan sige, at vi har løst alle typer opgaver.

Blandt vores gode samarbejdspartner er især: 

  • Industrien
  • Butikker
  • Skoler
  • Boligforeninger
  • Kontorer
  • Parcelhuse
  • Sommerhuse​
  • Lejligheder

 

Glimt af vores arbejde

 

Kontakt BM Maler 

Få hjælp til vedligeholdelse af alt fra vinduer og fodlister til maling af gavle. Kontakt os på telefon 75 69 59 00 eller e-mail bm@bmmaler.dk.

Kontakt

Udtalelser fra Facebook

★★★★★
Lau Rasmussen
"5 stjerner."
★★★★★
Kristine Lingren Larsen Albertsen
"Kun rosende ord herfra ~ ALT malearbejde og tapetsering, 100 % professionelt udført!"
★★★★★
Søren Christensen
"Flot arbejde der er udført i vores bilhus i Vejle, og imødekommende personale."
Læs flere anmeldelser
Skriv til os

Ring til os